Reinier en Stefan op weg naar Mozambique! - Reisverslag uit Velp, Nederland van Stefan Wildt - WaarBenJij.nu Reinier en Stefan op weg naar Mozambique! - Reisverslag uit Velp, Nederland van Stefan Wildt - WaarBenJij.nu

Reinier en Stefan op weg naar Mozambique!

Door: Reinier en Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan

02 Februari 2009 | Nederland, Velp

Hallo allemaal!

Reinier & Stefan

• 02 Februari 2009 - 14:07

Erwin:

Ha Gasten,

Super gaaf project dat jullie gaan doen daar! Wens jullie heel veel succes en vooral veel plezier toe!

Ik zal regelmatig de site checken...

Greetzz

• 02 Februari 2009 - 14:07

Yvonne Smit:

Stefan en Reinier, wij wensen jullie een hele goede reis en een vruchtbaar verblijf in Mozambique.

• 02 Februari 2009 - 15:38

Michel:

Zooo...das een mooi en tevens verantwoordelijk onderzoekje dat jullie gaan doen...maar wel uitdagend uiteraard en jullie hebben er weer een mooi land voor uitgekozen...

Iig. veel plezier en ik zal het allemaal wel lezen op deze site hoe het jullie afgaat dan...

laterrrr...

• 02 Februari 2009 - 16:05

Ceryan:

Tof project, vast ook erg nuttig. In Zambia was het iig een ramp qua water, dus hulp en onderzoek kunnen ze vast gebruiken ook daar.

Heel veel succes en ben benieuwd naar de verhalen!

• 02 Februari 2009 - 16:34

Fam. Vd Koppel:

Hey Stefan!!
    Thanks voor de mail! Wat gaaf! 5 maanden....whow!!....maarwe kunnen je volgen....en dat zullen we zeker doen!

Hele goede reis en een mooie en "zuivere" tijd daar!
    Groetjes!
    RJ, Elvera, Sebastiaan & Ruben - xxxx-

• 02 Februari 2009 - 18:11

Niels H:

Heey gasten, klinkt als een interessante, veelzijdige afstudeeropdracht. Maak er wat moois van!

Niels

• 02 Februari 2009 - 22:07

Julia:

hey stefan,
    daarmee je ook een Duitse boodschap hebt:
    Viel Glück, eine gute Reise und eine Menge spannender Erfahrungen!
    Tot de zomer;-)

• 03 Februari 2009 - 09:36

Niels Z:

Hee luitjes, kijk eens aan, jullie blog staat al online. Het ga jullie goed, de opdrachtomschrijving zag er goed uit! Maak er een mooie tijd van en vergeet niet om [ook vooral] tijdens je project te genieten. En o ja, reinier, mail jij nog die mail rond waar je het afgelopen vrijdag over had?

Later en veel succes!
    NielsZ

• 03 Februari 2009 - 15:09

Jonne:

Wat leuk dat we jullie zo kunnen volgen! Gaan jullie ook veel foto's plaatsen?
    Ik zal je wel een beetje missen hoor, Rein, ook al zie ik je hier in Zweden toch nooit natuurlijk ;-)
    Liefs, Jonne.

• 03 Februari 2009 - 16:00

Roos Lombo:

Hartstikke gaaf en nuttig wat jullie gaan doen! En helemaal gefinancierd door Vitens, toch? Ik zie uit naar jullie foto's en verhalen. Veel plezier en succes!

• 03 Februari 2009 - 17:32

zie ook www.tjitskeenjohn.waarbenjij.nu

• 03 Februari 2009 - 19:51

René En Ineke:

Jambo Stefan,

Geweldig om te horen dat je opnieuw naar Afrika gaat. Dit continent heeft jouw gestolen.Opnieuw een project dat met water te maken heeft maar nu als HBO-er.Leuk dat je nog aan het KW1C en ons gedacht hebt.Veel succes en we blijven je volgen. Wij gaan ook weer naar Kenia naar opnieuw 4 leerlingen. Ook wij zijn nog steeds besmet. Maak er wat van en geniet.

• 06 Februari 2009 - 14:05

Martijn:

Hey Moezoengoes:p

Het aftellen is begonnen!
    Heel veel plezier, en maak er wat moois van.
    Houw je haaks

Martijn

• 07 Februari 2009 - 10:36

Erwin:

Ha dudes,

Alles ingepakt?? :P
    Gaan jullie ook eindelijk naar het warmere weer :).
    Ik zag dat er vlak bij een orkaan is.. hopen dat je daar geen last van gaat krijgen.
    Goede reis in ieder geval en tot waarbenjij.nu he

Greetz,

Erwin

• 08 Februari 2009 - 09:24

Daan En Jozien :

He mannen! Het is nu echt zover! Zojuist hebben we jullie naar Schiphol gebracht. Een laatste kop koffie en een dikke knuffel, waar we het bijna een half jaar mee moeten doen. We wensen jullie een prachtige tijd en een goed verloop van het project. Dikke kus Pa en ma

• 09 Februari 2009 - 17:05

Daan En Jozien:

9 februari

Hoi Steef,

Je belde net naar huis en kreeg Krista aan de lijn.Jammer genoeg waren wij niet thuis. Fijn dat je reis zo goed is gegaan en dat je zo hartelijk bent ontvangen in Chimoio. Temperatuur is goed begreep ik (33C')
    Het echte werk begint nu! Eindelijk! kus pa en ma

• 09 Februari 2009 - 17:11

Remko:

Hé Bruder,

Ik hoorde van Krista dat je goed bent aangekomen en dat het er aangenaam warm is!
    Even wat info from the low-countries. Klunen gister was niet zomaar druk, het was achterlijk druk. Vanaf 4 uur stonden er rijen voor de deuren van de ontmoeting en de bovenmeester!
    Alleen bij de bovenmeester is er al 800 liter bier gedronken (16 fusten). Ik bleef maar fusten die kelder in gooien. Sjoerd moest 2x met de auto fusten ergens anders vandaan halen. Dus ontmoeting en bovenmeester bij elkaar misschien wel 2500 liter.

Verder ga ik spaans 1 én spaans 3 volgen, met nog wat extra bijles, waardoor ik misschien toch de opleiding in 3,5 jaar kan volgen! Wordt hard werken..

Buenos Tardes vanuit Holanda!

• 09 Februari 2009 - 19:15

Manon:

he stefan, grappig dit zeg... je bent dus veilig aangekomen...omdat we niet zo lang konden bellen, ff een berichtje...klunen gister was echt wel heel gezellig, alleen superdruk. Had vandaag een beetje last van hoofdpijn, heb ook echt een productieve dag gehad...uhum! het is hier maar koud en grauw...echt het perfecte weer om de straat op te gaan, maar goed heel veel succes en plezier daar...ik hoor je en tot over een tijdje xxx

• 09 Februari 2009 - 23:38

Janneke:

fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen!

mis je nu al stefan!!!

hopelijk snel een berichtje van jullie :)

dikke kus

• 10 Februari 2009 - 18:22

Ilse:

Heey Rein (en stefan;))

Goed om te horen dat jullie goed aangekomen zijn. Ben nu al jaloers op jullie met 33 graden daar.
    Zet snel even een berichtje hierop zodat we weten hoe het jullie vergaat daar.

Kus

Stefan

Hallo allemaal! Zoals jullie allemaal misschien wel weten gaan wij 8 februari voor 5 maanden naar Mozambique voor ons afstudeeronderzoek. We gaan daar onderzoek doen naar de kwaliteit van het geleverde drinkwater door het Mozambikaanse waterbedrijf FIPAG in verschillende steden. We doen dit in opdracht van het Nederlandse waterleidingbedrijf Vitens-Evides International (www.waterforlife.nl), die FIPAG ondersteunt met het verbeteren van hun management en het drinkwatersysteem. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek zullen we aanbevelingen doen naar FIPAG hoe ze gevaren tav het drinkwater in de toekomst kunnen voorkomen. Via deze weg willen we jullie een beetje op de hoogte houden van onze werkzaamheden en belevenissen op het Afrikaanse continent. Groetjes, Reinier & Stefan

Actief sinds 25 Jan. 2009